Blog Bagalio

RECENZE: March Gotthard Beauty Case

Autor 8.5.2019 Testujeme
Recenze March Gotthard Beauty Case

Může být Beauty Case pouze kufrem na kosmetiku, nebo i praktickým pomocníkem na kratší cesty? Jak se kosmetický kufřík March při cestovaní osvědčil, se dozvíte v naší recenzi.

March Gotthard Beauty Case

VýhodyNevýhody
+ vnitřní organizér a přihrádka na zip- absence popruhu přes rameno
+ odnímatelné zrcátko- omezená barevná škála
+ popruh pro upevnění na madlo kufru
+ průvlak na zámek na jezdcích
+ pětiletá záruka

Zda si pořídit malý kosmetický kufřík, je těžká otázka. Má své výhody i nevýhody a je jasné, že se bez něj při cestování obejdete. Něco mě na něm ale přece jen lákalo a byla jsem zvědavá, jestli dokáže cestování zpříjemnit a usnadnit. A tak mi nezbylo, než si ho vyzkoušet sama na sobě. Volba padla na March Gotthard Beauty Case White, který se krásně hodí k mému palubnímu kufru March Gotthard Cabin Size.

Kufr nejen na kosmetiku

Recenze March Gotthard Beauty Case

Musím se přiznat, že nejsem z té skupiny žen, které na dovolenou potřebují celý obsah své koupelny. Kosmetický kufřík je pro mě tedy zavazadlem nejen na kosmetiku, ale i na další věci. Nejčastěji kufřík využívám na krátké, většinou dvoudenní cesty nebo výtvarné kurzy.

Na dva dny jsem se do něj pohodlně sbalila – kartáček, pasta, pár drobností, a dokonce i oblečení se do něj bez problémů vešlo. Ručník, mýdlo a ostatní věci jsou většinou k dispozici v hotelu, takže není nutné si je s sebou brát.

Praktický zvenku i vevnitř

Protože svých osobních věcí vozím na kurzy málo, ale pomůckami na tvoření vždy zaplním celý velký kufr, uvítala jsem gumičku na uchycení na výsuvné madlo kufru, kterou March Gotthard Beauty Case disponuje.

Vnitřní členění kufříku je čistě účelové. Na jedné straně je přepážka uzavíratelná na zip. Do ní si většinou dávám náhradní oblečení – tričko, noční košili a nějaké spodní prádlo. Na dělící přepážce jsou přišité dvě prostorné kapsy s gumičkou a odnímatelné zrcátko. Zrcátko jsem většinou nechávala doma a do kapes jsem raději umístila cestovní pantofle.

Recenze March Gotthard Beauty Case

Uprostřed kufříku je přišitá (asi 18 centimetrů velká) kapsa se zipem, vhodná na drobnou kosmetiku, líčidla a jiné maličkosti. V druhé polovině kufříku je řada pěti gumičkových poutek pro uchycení kartáčku, pasty, malých krémů, kartáče na vlasy a podobně. Poslední úložnou vychytávkou je malá kapsa s gumičkou, zavěšená z horní hrany kufříku.

Vnitřní prostor je dost velký i na cestovní fén nebo kulmu.

Designový doplněk i praktické příruční zavazadlo

Recenze March Gotthard Beauty Case

Párkrát jsem kosmetický kufřík použila jako druhé příruční zavazadlo na palubu letadla. V tom případě jsem do něj uložila tablet a kosmetiku v malých balení, přípustných na palubu letadla. Při odbavení pak stačilo kufřík pouze otevřít a nechat projet bezpečnostní kontrolou.

Kufřík se mi líbí svým čistým designem a praktickým vnitřním členěním. Uchycení na madlo většího kufru je šikovná vychytávka.

Co bych ale tomuto modelu vytkla, je absence popruhu na rameno. Pokud kufřík nemáte navlečený na velkém kufru, nemáte jinou možnost, než ho nést v ruce za madlo, které je poměrně úzké a pro silnější ruku až nepohodlné (vyzkoušeno na manželovi :-)).

Jezdce zipu jsou vybaveny průvlakem na zámek. Já jsem však kufřík nikdy neměla potřebu zamykat. Zespodu kufříku jsou malé nožičky na postavení, aby byl stabilnější a nepodřel se.

Co tedy říci závěrem? Kosmetickým kufříkem March Gotthard můžete efektně doladit váš cestovatelský look, zároveň budete mít své drobnosti přehledně uspořádané díky vnitřnímu členění kufříku. Vzít si pouze kufřík místo kabelky však bohužel není bez ramenního popruhu příliš pohodlné.

Tip: Mrkněte také na další kosmetické kufříky v našem srovnání.

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Podobné příspěvky

Žádné komentáře

    Okomentujte

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..