Blog Bagalio

RECENZE: Titan Power Pack Backpack Black

Autor 26.6.2019 Testujeme
Recenze Titan Power Pack Backpack

Jestli sháníte kvalitně šitý batoh na notebook či tablet s velkým množstvím nejrůznějších kapes, který i přes velký náklad nebude na zádech vypadat jako neforemný pytel, je pro vás Titan Power Pack (doslova) trefou do černého!

VýhodyNevýhody
+ velký objem s možností navýšení pomocí expandéru- mělké postranní kapsy
+ velké množství kapes
+ výklopná přední kapsa na dokumenty
+ kapsa na notebook i tablet
+ uzamykatelné zipy
+ popruh pro umístění na madlo kufru
+ odnímatelný hrudní popruh
+ odolný materiál
+ tříletá záruka

Byť je značka Titan profík spíš přes kufry, ani u batohů nezůstává pozadu. Když jsem hledala batoh, který lze bez problémů používat každý den, volba padla právě na něj. A nelituji toho! Do práce, na nákup, jako příruční zavazadlo na palubu letadla, nebo dokonce jako výleťák – zatím nikdy nezklamal.

Malý a velký zároveň

Čím mě Power Pack okamžitě zaujal? Jednoznačně materiálem. Je opravdu kvalitně ušitý, švy jsou pevné, vše je přesně tam, kde být má. Na první pohled vypadá elegantně a na zádech nepůsobí mohutně, byť je opravdu prostorný. Logo Titan na přední kapse dodává batohu luxusní nádech. A věřte, luxusní není jen zvenčí!

Batoh se mnou povětšinou cestuje vlakem nebo chodí do práce. Na cestu vlakem do něj bez problémů nacpu časopisy, knížku, počítač s příslušenstvím i svačinu. Pokud jste milovníkem pořádku a organizování věcí, určitě si jej oblíbíte. Je vhodný i na služební cesty, kratší výlety a sport.

V jednoduchosti je možná krása, ale v Titanu je pořádek

První místo v žebříčku výhod má bez debat prostornost a velký počet kapes. Menší nevýhodou pak může být nekonečné hledání balzámu na rty nebo peněženky. 😀 Celý prostor je rozdělen do několika kapes, konkrétně třech hlavních, dvou menších a dvou postranních.

Zadní kapsa je úzká a rozdělená na dvě části. První z nich je koncipovaná jako kapsa na notebook a ta menší na tablet se zapínáním na suchý zip. Druhá část je vhodná třeba na knížku, časopis nebo složku, zkrátka cokoliv, co nechcete po cestě „pomuchlat“.

Prostřední kapsa je nejširší a nejprostornější. Bez problémů se do ní vejde nákup nebo oblečení na víkend. Její součástí je menší kapsička na zip, kam většinou ukládám drobnosti, třeba kosmetiku.

Třetí, nejmenší z hlavních kapes, obsahuje organizér na psací potřeby, kapsičku na telefon, kapsičku na zip, menší kapsy na doklady a karabinu na klíče. Tato kapsa je vyklápěcí, a tím pádem snadno přístupná.

Dvě nejmenší kapsičky jsou vhodné například na sluneční brýle, kapesníčky a další drobnosti, které je fajn mít pořád po ruce.

I mistr tesař se někdy utne

Recenze Titan Power Pack Backpack

Kamenem úrazu Power Packu jsou naneštěstí obě postranní kapsy, které většina z nás, včetně mě, používá na pití. Pokud i vy láhev nosíte raději „mimo“ batoh, trochu vás zklamu. Kapsy jsou opravdu mělké a byť se do každé vejde i dvoulitrovka, jedině u menších lahví nedojde k jejich vypadnutí při prudších pohybech.

Nicméně je to opravdu jediná nevýhoda, kterou batoh má, a proto mu ji mile ráda odpouštím. Kapsy jednoduše používám na drobnosti. 🙂

Výhody nad nevýhodami jasně převažují!

Recenze Titan Power Pack Backpack

Komu by přece jen nestačil prostor kapes, může použít expandér, který okamžitě zajistí až 7 litrů objemu navíc. A pokud cestujete i s kufrem, určitě vás potěší možnost upevnění batohu na výsuvné madlo.

Odlehčit zádům můžete částečně i pomocí hrudního popruhu, který je odnímatelný.

Recenze Titan Power Pack Backpack

Díky gumovým nožičkám na dně má batoh lepší stabilitu a disponuje také měkkým madlem z umělé kůže, které drží tvar. Díky pohodlnému polstrování mě batoh na zádech netlačí a hodnotím ho jako vhodný i na delší cestování.

Kvalitně zpracované jsou také zipy, které mají dokonce i průvleky na visací zámky. Tuhle výhodu jsem zatím nevyužila, každopádně vsadím boty, že v kombinaci s „neprůstřelným“ materiálem bude batoh nedobytný!

A co říci na závěr? Batoh Titan Power Pack doporučím všem, kteří v batohu nosí mnohem víc, než jen peněženku, mobil, klíče a pití a očekávají od něj, že se o všechny svěřené nezbytnosti spolehlivě postará. Věřím, že si ho zamilujete stejně jako já! 🙂

Autorkou recenze je expertka zákaznické péče Adéla Buchtová.

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Podobné příspěvky

Žádné komentáře

    Okomentujte

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..