Blog Bagalio

RECENZE: Titan Shooting Star 4w M

Autor 14.12.2018 Testujeme
Recenze Titan Shooting star

Veselé barvičky, odolný materiál a nastavitelný objem – pokud jsou i pro vás při výběru ideálního kufru tato kritéria klíčová, nejspíš vám už Titan Shooting Star cvrnkl do nosu. Jak se ale osvědčil v praxi?

Titan Shooting Star M

VýhodyNevýhody
+ expandér- poměrně snadno se poškrábe
+ odolný materiál
+ 4 otočná kolečka
+ originální design

Není nad to, když si nejdřív vyberete krásnou dovolenou u moře a pak, pár dní před odjezdem, zjistíte, že vlastně nemáte kufr, do kterého byste se sbalili. Přesně tak jsem řešila nákup svého nového kufru já. Chtěla jsem něco veselého a pěkně barevného, z odolného materiálu a nejlépe s možností rozšíření objemu.

Na prodejně v Brně jsem si nechala poradit a z modelů, které se nabízely, se mi nejvíce líbil Titan Shooting Star ve velikosti M a v nádherné tyrkysově modré barvě.

Luxusní zvenčí…

Jak už jsem říkala, kufr jsem kupovala na poslední chvíli, a tak nebyl čas důkladně procházet úplně všechny možnosti. Titan Shooting Star 4w M splňoval mé požadavky, a navíc se mi i líbil. Velikostně jsem hledala něco vhodného na týdenní dovolenou. Myslela jsem si, že by mi objem 80 litrů mohl na týden u moře stačit, ale teď vím, že by nebyl na škodu ještě o něco větší. Je ale pravda, že se nebalím zrovna minimalisticky.

Modrou mám moc ráda, takže s barvou kufru jsem spokojená. Jen jsem měla dát na rady v prodejně a na kufr si koupit ještě textilní obal. Hned po prvním letu kufr schytal pár škrábanců a bylo mi ho docela líto.

…praktický uvnitř

Uvnitř má kufr standardní výbavu, jednu stranu můžu zapnout díky přepážce a druhá disponuje popruhy pro fixaci uložených věcí. Popruhy se ale pyšní i část s přepážkou, takže vše drží tam, kde má. Na středu je přišitá malá kapsa na drobnosti.

Oceňuji možnost rozšíření, a tím logicky i zvětšení objemu. Přece jenom na konci dovolené má člověk víc věcí, a navíc už nejsou tak pěkně poskládané, a tak se prostor navíc hodí. Expandér bych ale klidně uvítala i větší.

Jízda bez zádrhelů

Recenze Titan Shooting star

Doposud jsem byla zvyklá na kufry se dvěma kolečky, takže byl přechod na čtyři kolečka velmi příjemnou změnou. Připadá mi, že je kufr mnohem snáze ovladatelný a když ho potřebuji popotáhnout na nerovném chodníku, tak ho prostě naklopím na dvě kolečka a ten kousek spolu hravě zvládneme.

Vysouvací tyč pro manipulaci má několik úrovní zacvaknutí, takže i pro osoby s menší postavou, jako jsem já, jsou přesuny s kufrem pohodlné. Speciální TSA zámek na kufru jsem si nechala nastavit na prodejně, abych kód nemusela sama měnit. Zamykání je ale jednoduché, zámek se ovládá velmi snadno.

Co tedy říci závěrem? S kufrem Titan Shooting Star jsem spokojená, odpovídá mým představám. Trochu mě mrzí to poškrábání hned po prvním letu, ale to je asi normální. Příště už mu pořídím stylový obleček. 🙂

Nadšená jsem ze čtyř koleček, bezproblémového ježdění a z možnosti kufr zvětšit. S klidným svědomím vám ho mohu doporučit.

 

Autorkou recenze je paní Jana Doležalová. Děkujeme! 🙂

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Podobné příspěvky

Žádné komentáře

    Okomentujte

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..