Blog Bagalio

RECENZE: Built Go-Go Diaper

Autor 28.11.2016 Testujeme

Hledáte-li odolnou a prostornou tašku na potřeby pro miminko, už dál hledat nemusíte. Nosím Built Go-Go Diaper od narození mého děťátka téměř každý den, tedy už pět měsíců, a jsem nadšená. Tašku doporučuji především maminkám, které mají (stejně jako já) rády pořádek a všechny věci na svém místě.

VýhodyNevýhody
+ materiál – neopren, který udrží teplotu nápojů a neproteče- nemusí se hodit (designově) ke každému kočárku
+ atraktivní vzhled- velký prostor svádí s sebou tahat spoustu i zrovna nepotřebných věcí
+ různé druhy kapes
+ více možností nošení
+ možnost připnutí na madlo kočárku
+ přebalovací podložka
+ velký hlavní prostor

Taška na všechny miminkovské a maminkovské věci

built go-go diaperMám první dítě, dnes už pětiměsíční holčičku. Relativně nedávno jsem si tudíž prošla pročítáním všech těch seznamů – co s sebou do porodnice, co pořídit do dětského pokojíčku, co vše bude potřebovat miminko první měsíc, co vše bude potřebovat miminko první rok života atd. Pokud jste si tím prošli nebo zrovna taky procházíte, jistě mi dáte za pravdu, že těch položek je prostě strašně moc. I když se považuji za poměrně střízlivě uvažujícího člověka a polovinu „nezbytností“ jsem vyškrtala, stejně se mi jejich výčet příliš nesmrskl.

V žádném „zaručeně kompletním“ seznamu jsem však nenarazila na položku, kterou zpětně hodnotím jako naprosto nezbytnou – pořádně velkou tašku, ve které budete ten milion serepetiček nosit. Taška Built Go-Go Diaper je na to jako dělaná. Vejde se do ní všechno, co potřebujete, když jdete s miminkem ven a občas i nákup. Já jsem jí s sebou měla už v porodnici a od té doby jí používám takřka neustále.

Členění tašky a co v ní všechno nosím

Taška je uvnitř vybavena čtyřmi kapsami (dvě jsou síťované pro lepší větrání) a velkým hlavním prostorem. Do kapes si mohu pohodlně a hlavně přehledně uložit vše, co potřebuji k přebalení miminka. Takže mám zvlášť uložené plenky, podložku na přebalování (přebalovací podložka z neoprenu je navíc součástí tašky!), krém proti opruzeninám, vlhčené ubrousky, suché ubrousky, mycí olejíček a suché oblečení na převléknutí.

Do hlavního prostoru pak můžete dát to, co zrovna potřebujete – pokud jedete na delší výlet, skvěle se hodí na další výbavičku děťátka a pokud jdete jen na procházku s kočárkem, můžete do něj třeba na zpáteční cestě uložit nákup.

built go-go diaper built go-go diaper

 

 

 

 

 

 

Zvenku má taška dalších pět kapes. Dvě menší kapsy na zadní straně tašky, ve kterých nosím třeba dceřin očkovací průkaz a dezinfekční gel na ruce. Je to šikovné, protože tyto věci z tašky vůbec nevybaluji a zároveň k nim mám rychlý přístup, kdykoliv potřebuji. Dvě boční kapsy jsou určené na dětské lahvičky.

Obrovskou výhodou neoprenu je, že udržuje teplotu, tudíž mám čaj nebo mléko k rychlému občerstvení připraveno kdykoliv má děťátko hlad nebo žízeň, a to až čtyři hodiny. Přední kapsa je uzavíratelná klopou na suchý zip – v ní nosím vše, co potřebuji mít při ruce a zároveň v bezpečí, to znamená peněženku a mobil. No a takhle jsem na procházku přehledně sbalená a zároveň spokojená, že mám vše na svém místě.

Jak můžu tašku Built Go-Go Diaper nosit a nenosit

Obrovskou výhodou tašky je to, že se dá nosit různými způsoby. Neoprenová ucha umožňují brašnu pohodlně přehodit přes jedno rameno nebo ji nosit v ruce, za což budete rády, především pokud své miminko nosíte v šátku či nosítku. Dále je k dispozici odnímatelný popruh přes rameno – ideální pro tatínky!

No a v neposlední řadě je taška vybavena poutky k připevnění na kočárek. My jsme třeba ke kočárku dostali jen takovou směšně malou brašničku, kterou jsem ještě ani jednou nevyužila, protože by se do ní nevešlo opravdu nic. Tašku Built prostě jednoduše připnu k madlu a mám vše při ruce, pod kontrolou a hlavně se s ničím nemusím zbytečně tahat.

built go-go diaper built go-go diaper

Neopren – materiál pro potápěče a miminka

Zvolený materiál je alfou a omegou všech tašek, batohů a kufrů. A u tašky pro maminky to platí dvojnásob. Neopren má vlastnosti, které mi každý den ulehčují život. Jednak je nepromokavý z obou stran, takže vám nenavlhnou plenky, když je venku liják, a ani obsah tašky, když v ní máte uložené mokré plenky (samozřejmě ve speciální neoprenové kapse).

Výrobci mysleli i na přebalování a problémy s ním spojené, když k tašce přibalili speciální neoprenovou podložku. Ta skvěle izoluje, neprotéká a je příjemně měkká, takže se na ní miminko nemusíte obávat položit a vyřešit, co je třeba. Další nespornou výhodou neoprenu je, že si zachovává barvy, celkový vzhled a pružnost – moje taška Built vypadá i přes velmi časté používání stále jako nová.

Celkově na této tašce jenom těžce hledám nevýhody. Snad by některé maminky přivítaly i jiné barevné a vzorové varianty, ale mně se ty puntíky prostě strašně líbí. Už teď vím, že až malá vyroste, budu ji nosit i bez kočárku.

built go-go diaper

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Podobné příspěvky

Žádné komentáře

    Okomentujte

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..