Blog Bagalio

RECENZE: Hedgren Handbag Radiance

Autor 22.5.2018 Testujeme

Jakmile jsem ji poprvé uviděla, bylo to nad slunce jasné. My dvě budeme kráčet cestou života spolu! To není začátek nějakého sladkého románu, ale vzpomínka na okamžik, kdy jsem se zamilovala do praktické kabelky Hedgren Handbag Radiance.

Hedgren Radiance

VýhodyNevýhody
+ univerzální barva- umělá kůže
+ elegantní vzhled- kov zanechává mírné zabarvení
+ voděodolný materiál
+ snadná údržba
+ odepínací popruh

Na vzhledu (ne)záleží

Výběr kabelky je pro ženu většinou otázka estetického cítění a vkusu. Proto je vzhled jedním z prvních kritérií, která hodnotíme. U Hedgren Radiance se mi líbí právě její jednoduchý a zároveň elegantní design.

kabelka Hedgren

Jemná a světlá látka může vzbuzovat obavy z rychlého ušpinění, ale po třech měsících každodenního nošení na ní není prakticky nic poznat. A když ji přece jen něčím ušpiníte, nečistota jde snadno umýt vlhkým hadříkem.

Kdybych vám měla přesně popsat barvu, jakou kabelka má, řekla bych, abyste se na ni podívali sami. Má totiž úžasnou vlastnost se přizpůsobit různým odstínům. Sama o sobě je taková šedivo-béžová s jemným růžovo-fialovým tónem. 🙂 Já vím, právě jsem vyjmenovala skoro celé barevné spektrum, ale ona je opravdu hodně variabilní – závisí na okolním světle i barvách, které zrovna odráží.

Kabelka je doplněna o lesklé stříbrné prvky, které jí dodávají jistý punc elegantnosti. Navíc je z voděodolného materiálu, takže při malém dešti nemusíte řešit nevzhledné fleky nebo promočený obsah. Doplňky z umělé kůže jsou pěkně začištěné a samozřejmě sladěné do stejného odstínu.

Malá ale šikovná

kabelka HedgrenI přes svoje poměrně maličkaté rozměry (26 cm na šířku) je neskutečně prostorná. Bez problémů se do ní vejde každodenní výbava v podobě peněženky, diáře, mobilu, kosmetických nezbytností, skládací nákupní tašky, kapesníků, klíčů a pořád je v ní místo na peněženku a brýle mého muže. Jednou jsem do ní nacpala i veliký pomeranč. 🙂

Pokud chcete být „za dámu“, je možné si odepnout dlouhý popruh, a mít tak pouze decentní kabelku do ruky. Na běžné používání je ale crossbody popruh ideální. Samozřejmostí je jeho nastavitelná délka.

Kapsiček tak akorát

kabelka HedgrenZákladním úložištěm výše jmenovaného nákladu je samozřejmě hlavní kapsa. Ačkoliv by se to mohlo z udávaných vnějších rozměrů kabelky zdát (29 x 22 cm), desky formátu A4 se do ní opravdu nevejdou. Ale prostorná je dost.

Aby měly uložené věci svůj řád, nechybí kabelce ani vnitřní kapsičky. Po rozepnutí objevíte jednu na zip, kam pohodlně dáte i větší chytrý telefon, a na protější straně najdete dvě menší kapsičky na drobnosti. Z vnějšku kabelky je pak kapsa na zip.

Pověstnou pihu na kráse jí ale dává fakt, že kovové úchyty popruhu trochu špiní části kabelky, s nimiž přichází do styku. To je však snad jediná výtka, která mě za celou dobu našeho soužití napadla.

Kabelku Hedgren Radiance bych doporučila všem, kteří mají rádi eleganci v praktickém provedení. Což ostatně platí i pro zbylý sortiment, který tato značka nabízí.

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Podobné příspěvky

Žádné komentáře

    Okomentujte

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..