Blog Bagalio

RECENZE: Ceevee Vogue Oxford

Autor 23.5.2016 Testujeme

Pro koupi tohoto krásného batohu Ceevee Vogue Oxford jsem se rozhodla poté, co jsem měla od stejné značky ozkoušenou již cestovní tašku Ceevee Vogue Liverpool. Na první pohled jsem se do řady Ceevee Vogue zamilovala díky jejímu neotřelému vzhledu. Nyní jsem hrdým vlastníkem již dvou výrobků této řady a svou sbírku hodlám i nadále rozšiřovat.

Super batoh na nákup, do školy i do práce

VýhodyNevýhody
+ dobře polstrovaná kapsa na notebook 15,6"- nemá boční kapsy na láhev
+ malá kapsička na drobnosti- při malém zatížení se zvedá na zádech
+ hodně prostorná hlavní komora batohu- přední kapsa má u obou vstupů vysoko síťku a špatně se v ní něco hledá
+ kompresní popruhy
+ poutko na klíče u organizéru
+ pohodný a funkční zádový systém
+ hrudní popuh
+ odnímatelné bederní popruhy

Ceevee Vogue Oxford 7 Ceevee Vogue Oxford 7 Ceevee Vogue Oxford 7

Když chcete pohodlí, styl i funkčnost

Jednoznačně největší výhodou batohu Ceevee Vogue Oxford je kapsa na notebook uvnitř hlavní komory, která je ze všech stran vypolstrovaná. Krásně se do ní vejde NTB o velikosti 15,6″, kterou má převážná většina notebookářů. Do hlavní komory, která je opravdu prostorná, se pohodlně vejde nákup nebo se do ní sbalíte i na celý víkend. Nejvíc se mi v batůžku líbí malá kapsička na drobnosti, která je na opačné straně hlavní komory, než je normálně zvykem – tedy ne na straně zad. Je síťovaná, takže na první pohled vidíte, co v ní máte a nemusíte maličkosti hledat půl hodiny.

Ceevee Vogue Oxford 8

Batoh má spoustu kapes, a celkově je řešen hodně originálně. Kromě klasické prostřední kapsy s organizérem a poutkem na klíče má i zepředu velice zajímavou kapsu, která je ze dvou stran přístupná pomocí dvou podélných zipů. Moc věcí se do ní ale dát nedá, protože je zabezpečena síťkou proti vypadnutí obsahu, a když je v ní víc věcí, tak se přes síťku špatně hledají. Jelikož je síťka hodně vysoká, je hodně těžké z kapsy něco vylovit. Tahle kapsička mi proto přijde poměrně nepraktická. Po stranách batohu jsou dvě malinké kapsičky na zip, také zabezpečené síťkou. Pravá má vývod na sluchátka, takže se hodí na umístění přehrávače. Obě kapsičky jsou velké tak akorát na jablko nebo telefon. 🙂

Ceevee Vogue Oxford 8

Batoh Ceevee Vogue Oxford se na první pohled zdá malý, svým objemem 33 litrů však překvapí. Využívám ho na nákupy, při návštěvách rodiny, na výlety a vždy se do něj vejde vše potřebné. Záda batohu jsou pevná, dobře vyztužená, a navíc je zádový systém i odvětrávající. Při letních výletech v přírodě je to velká výhoda, záda se pak tolik nepotí.

Ceevee Vogue Oxford 8

Komu nejvíc sedne?

Batoh Ceevee Vogue Oxford mohu doporučit všem studentům a pracujícím, kteří mají svůj styl a mají rádi pestré barvy. Batoh je velice originální nejen svým vzhledem, ale i zpracováním.

Ceevee Vogue Oxford 8

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Podobné příspěvky

Žádné komentáře

    Okomentujte

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..